Ti år senere kommer versjon 1.0 eksperimentell

I 2014 kjøpte jeg spillet 7 days to die. Spillet handler om overlevelse og forsvare seg hovedsaklig mot de levende dødene. Men det finnes villdyr som ulver også. Ved siden å klare seg gjennom denne fiendtlig verdenen kommer alle syv dager en horde zombier målrettet mot deg. Derfor er det nøtvendig å finne et sted og våpen for å forsvare seg.

Selv begynte jeg i fjor å spandere mer enn 100 timer på spillet. Grunnen var, at jeg så på twitch hva er grunnlager for å overleve. Før installerte jeg av og til spillet. Avdøde på kort tid siden jeg hadde ingen peiling. Og fjernet 7 days to die fra disken igjen.

1.0 kommer i morgen

Utvikler har kunngjort disse trinnene til PC versjonen:

  • 21. Juni forskjellige utvalgte kan strømme den nye versjon i forkant
  • 24. Juni 1.0 versjon 1.0 eksperimentell slapper ut til spiller
  • 25. Juli Skal den offisielle versjonen 1.0 slippe ut.

Jeg har sett folk som spilte 1.0 på twitch allerede. Oppgraderinger ser tilsvarende ut. Jeg legte mest merke på utseende av figurer til spiller og fiender.
Når jeg har god tid skal jeg spille den nye versjonen på tirsdag kveld eller på onsdag.

Jeg gleder meg!
Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.