Wasteland 3 Utvidelse

Utvikler inXile har gitt ut utslipps dato fra den andre utvidelsen til Wasteland 3. Utvidelsen som heter Wasteland 3 Cult of the Holy Detonation skal slippe ut 05.10.2021.

Du får et nyt område som hetter Cheyenne fjel militær kompleks. Her finnes det en kult som ber på en eksploderte atombomben. Denne bomben hviler i et slikk otium og kunne være en nesten uendelige energikilde.
I tillegg blir du kjent med flere nye figurer og fiender. Det mangler ikke med nyt utstyr og spennende kamper.

Versjon 1.5.0

Blant annet flere ding fikser den siste oppgraderingen at det er mulig å komme seg ut vekk fra sluttavsnittet for å begynne med utvidelser. Jeg måtte laste inn et gammelt minnepoeng for å spille disse.

Jeg gleder meg på den nye delen. Den første som heter The Battle of Stelltown var ikke så verst. Det var mer av det samme vi hadde før. Beskrivelese hører seg interessant ut og kunne være en gang bedre en sist nevnte utvidelse.

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.