Slender Threads Prolog

Slender Threads er et klassisk pek og klikk dataspill. Du bruker musepilen for å bevege deg og å undersøke gjenstander. Den brukes også for å velge mellom dialog setninger. Selvfølgelig finnes det et inventar også. Som sagt klassisk.

Hva er greie?

Utvikler beskriver spillet sitt som en spennende thriller med morsomme innlegger. Du spiller Harvey Green. Han reiser rund og selger bøker. Når han kommer til den lille byen Villa Ventana synes han at denne byen er en av de flere velkjente kjedelige byer. Men det er tvert imot.
Prologen tar cirka en time og gir deg en god innsikt om hva du kan forvente fra dette spillet. Du opplever skremmende og morsomme situasjoner.

Ditt og datt

Ved siden av versjoner til Windows og MAC kommer Slender Threads til Linux også. Prologen fungerte uten noen problemer med min PC som kjører Manjaro/Linux.
Jeg liker best at spillet har engelsk stemme-skuespiller som hørte seg godt ut. Dessverre finnes det ikke norsk tekst men men. Grafikken synes jeg er vellykket, jeg elsker denne stilen.
Utvikleren skrev at prologen er cirka en time av helle spillet. Lengden av dette skal være mellom 8 og 10 timer. Du kan nedlaste prologen på Steam.

Jeg har Slender Threads på min ønskeliste siden spillet ble lansert. Nå er jeg 100% sikkert å kjøpe dette når det slipper ut.

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.