Derfor er backup viktig

Det skjedde da jeg ryddet opp hjemme filer på PCen min, at jeg slettet en viktig datafil. Datafilen inneholdet innstillinger til podkast programmet mit. Uten backupen burde det vart veldig plagsom å opprette tilstanden som den var før. I tillegg burde det kostet mange tid å samle inne alle lenkene til de forskjellige podkastsendinger igjen.

Heldigvis hadde jeg en backup. Backupen var bare fire dage gammel. Derfor var det ikke nødvendig å lette etter lenker siden de var aktuelt. Jeg måtte bare kopiere datafiler tilbake og kjører gpodder (podkast-programmvare) og alt var som før.

Derfor er det viktig å ha en backup. Det kan sparer deg veldig mange tid og trøbbel. Jeg var veldig glad at jeg hadde den.

Backupen på harddisken sparte meg veldig mye tid.

Hilsen
Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.