Zombie Night Terror

Skjønner du det gamle spillet Lemmings fra 1991? Zombie Night Terror ligner Lemmings på forskjellige måter.
Zombie Night Terror fra 2016 er en plattform puslespill. En kampanje er inndelt i flere baner. Vanligvis går en bane over flere skjermer. Kampene mot boss er ofte begrenset på en skjerm. Helle spillet har fem kampanjer.

Fra venstre til høyre er det fem kampanjer. Det siste bildet er for selvlagte baner.

Dette bildet visser en del av banen. Venstre oppe er en angivelse som visser en stoppeklokke, og tre knapper. Den første knappen er for å sette spillet på pause. Den andre er for å forsette og den siste er for å akselerere spillet.
I det høyre hjørnet ser vi hvor mange zombier vi har (9) og hvor mange mennesker er på bane(42). Deretter ser vi målet av denne banen. Her er målet å drepe 30 mennesker. Hvis det er ikke mulig å vinne kan du starte på nyt med den siste knappen.
Nede i midden av bildet er ei sløyfe. Den visser fra venstre til høyre DNA-forråd (30 av30) og diverse knapper med forskjellige funksjoner respektive mutasjoner. Bortsett fra de første to knappene koster de DNA når man bruker disse.
Noen av disse kneppene er låst, men det er mulig å åpne disse. Dertil må man rekke de grønne fatene for å få mutasjoner.

Et kort som visser mutasjoner.

Mutasjoner

Det er mulig å forandre zombier men det koster DNA. Det finnes fater som innholder forskjellige mutasjoner. Når man har mutasjoner så blir det enklere å styre zombier og å drepe mennesker.

Fasit

Zombie Night Terror er et godt tidsfordriv. Det er krevende å rekke hovedmålet og ekstra utfordringer. I løpet av spillet fantes det hentydninger til Terminator-en og andre populære ting. Det er kanskje ikke enhver humor men jeg likte den.

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.