Oppgraderinger del en

Ha det GeForce 1060

Etter nesten 5 år har jeg byttet mit trofaste kort. Jeg var fremdeles tilfreds med kortet mit men av og til trenger det å oppgradere PC-en. I dag finnes det med kort fra AMD nye og nesten så kraftige alternativer som fra NVIDIA.
Jeg ville kjøpe et kort fra AMD men disse kortene har to ulemper. Først trenger de mer strøm og den andre ulempen er at de er dyrere enn kortet jeg kjøpte fra NVIDIA.
Dersom har jeg bestemt meg til kortet GeForce 3060 TI med en minne av 8GB. Hvis dette kortet holder som det gamle kortet, da skal jeg være tilfreds.

Bare den forskjellige størrelsen mellom Geforce 1060 og Geforce 3060 TI.

Ovenfor er GeForce 1060 og nedenfor det nye kortet.
Når jeg skriver her, hadde jeg kortet bare flere timer i bruk. Kortet er på vanlig innsats utenfor dataspil mest lav. Av og til hvis kortet rekker varme over 47 grader kjører vifter fra null til 100 prosent. Da blir det støy men bare for flere sekunder. Jeg synes det er ikke så ille.

Jeg har bare prøvet DOOM Eternal og Control men det føles seg veldig bra ut med det nye utstyret. Jeg synes det er nå mulig å strømme disse spillene på Twitch nå, fordi GeForce 1060 var ikke sterk nok.

Jeg gleder meg.

Hilsen,
Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.