Mer pek og klikk på Linux

Fra utgiver og utvikler Wadjet Eye Games slapp sist ut flere spill på Linux. Wadjet Eye er kjent for sine pek og klikk eventyrer. De er også kjent for sin pikselgrafikk og de knallbra engelske stemmeskyespiller. Katalogen består av 14 dataspill og de er nå alle utgitt for Linux. https://store.steampowered.com/publisher/WadjetEyeGames

Bildet er tatt fra steam nettsiden
Skjermebild fra spillet Resonance

Hvis du er glad i spill som tilbyr interessante og spennende historier og løser opp gåter er disse spillene noe for deg. Jeg har ikke spilt alle av disse spillene. Men de som jeg har spilt kan jeg anbefale. Det er blant annet Blackwell del 1 til 4, Resonance, Technobabylon, Shardlight og Strangeland. Akkurat nå spiller jeg Resonance igjen på twitch og i fremtida vil jeg strømme Unavowed også. Den har jeg allerede kjøpt.

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.