Fikser vinduet til virtualbox

Jeg hadde sist oppgradert min pc med en større harddisk. Nå har jeg mer plass for å prøve ut forskjellige distribusjoner og andre operativsystemer. Før hadde jeg installert en eller to og det var ikke viktig for meg at vinduet til programmet var litt ødelagt.
Men nå bruker jeg dette programmet oftere og da vil jeg ha feilen fikset. Løsningen var enkelt og trengte nesten ingen store omstendigheter.

Slik så vinduet ut før og med en liten modifikasjon ser det nå slik ut:

Nå er det bedre ikke sant? Det er blant annet to enkle muligheter å få det sånn. En mulighet er å starte virtualbox fra en terminal med dette pålegget virtualbox -style Fusion %U eller du kan redigere menyen din.
Jeg bruker XFCE og jeg forandret pålegget som starter virtualbox fra menyen. Dertil må du finne virtualbox der og klikker med den høyre museknappen på programmet.
Nå velger du rediger applikasjon og tilpasse kommando som du kan se på bildet.

Det var alt.
Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.