En ny hodetelefon

Jeg kjøpte meg i begynnelse av november en ny hodetelefon. Jeg bestemte meg å kjøpe den studiomodellen beyerdynamic DT-990 pro som blir produsert i Tyskland.
Det fantes tre grunner å ta den. Hodetelefonen fikk stort sett bare gode vurderinger. Den andre grunnen er en venn som strømmer jevnlig med den for flere timer. Han sa, at hodetelefonen sitter god og er veldig bekvem. I tillegg var den på salg og har kostet 139€. Jeg vet ikke om den finnes i Norge. Jeg kjøpte den i Tyskland fra bedriften thomann.

Jeg har hodetelefonen brukt flere uker nå. Jeg kan si at den sitter veldig god på hodet mitt. Den 271g tunge øretelefonen sitter stram men ikke ubekvem. Det som er veldig bra er at ørene mine blir helt innelukket av de gråe polstringene som består av myk velur. Etter flere timer følte jeg verken noen press på mine ører eller på mitt hode.

Når det gjelder lyd kan jeg bare si, at jeg er veldig fornøyd. Høyttaler gjengir en jevn god lyd. Høyde og bass lyder er tydelig å høre uten at den ene den andre uteglemmer. Den fungerer fantastisk med musikk eller lyd fra dataspill.
Men til sjuende og sist er det en smakssak. Forresten er hodetelefonen åpen. Det betyr du kan høre ytre støy.

Ved siden av hodetelefon får du en liten sekk for å oppbevare den. Adapter fra 3,5 mm til 6,3 mm kommer med. Vekten er 364g sammen med kabel. Kabelen er 3 meter lange.

Jeg er veldig glad i den nye hodetelefonen fra beyerdynamic og anbefaler den.

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.