Android 13 og lave blåtann hodetelefoner

For tiden bruker jeg en mobil fra Nokia som heter Nokia X20. Akkurat har den android 13 kjørende. Så vidt er jeg tilfreds med mobilen min. Jeg bruker den hovedsaklig for å høre musikk eller podkaster.
Nå hadde jeg en hodetelefon som ble lavere etter flere måneder. Den var ny men jeg hadde den på da jeg gjorde idrett. Da tenkte jeg, at kanskje svetten hadde ødelagt noe. Jeg kjøpte en ny og vandet hodetelefon og lyden var høyt som før. Men det skjedde igjen og denne gangen var jeg sikkert at fuktighet var ikke problemet.

Løsning

Først søkkte jeg etter hjelp med en søkkemotor. Der fikk jeg flere magasiner som anbefalte forskjellige aper som burde øke lyden. Jeg syntes det kunne ikke være løsningen. Forresten liker jeg ikke å installere sånn aper. Husker dere lommelykter aper som villet ha tilgang til kontaktene dine?
Derfor tenkte jeg meg, hav ellers kan jeg gjøre? Etter en stund fjernet jeg hodetelefonen fra mobilen min. Jeg lot de kopler sammen igjen og prøvde lyden.
Og det var det! Lyden var som før og jeg måtte ikke har mobilen på høyt volumet for å høre noe. Hurra!

Dodger

Publisert av Dodger

Jeg begynte å spille dataspill for mer enn 30 år siden. I 2017 avsluttet jeg med Windows 7 og byttet komplett til Linux.

Legg igjen en kommentar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.